Innlogging for medlemmer


Glemt passordet ditt?

Norwaco søker direktør

Vi er på jakt etter kandidater til stillingen som ny direktør i Norwaco. Aktuelle kandidater må ønske å befeste og videreutvikle Norwacos posisjon som en av de store kollektive forvaltningsorganisasjonene på opphavsrettsområdet i Norge.

Vi søker en direktør med pågangsmot, forståelse for organisasjonsvirksomhet og evne til å bygge gode og langsiktige relasjoner så vel eksternt som internt. Kandidater bør ha høyere akademisk utdannelse, for eksempel innenfor fagområder som jus, mediefag, samfunnsfag eller økonomi, men styret er åpen for søkere med annen relevant bakgrunn.

Det ønskes god erfaring med ledelse og forvaltning fra for eksempel offentlig forvaltning, kulturinstitusjoner, mediebedrifter, interesseorganisasjoner eller næringsliv. Kandidater må ha solid forhandlingserfaring, gode strategiske og analytiske evner, interesse for og innsikt i informasjonsteknologi og forståelse for grunnleggende, opphavsrettslige prinsipper.

Kandidater til stillingen bør kunne dokumentere gode resultater fra tidligere tilsettingsforhold. Direktøren rapporterer til styret og skal ivareta Norwacos løpende administrasjon og oppgaver, herunder å inspirere og utvikle en dyktig administrasjon med 11 kunnskapsrike medarbeidere.

Kandidater bør kunne kommunisere godt – også på engelsk.  Gode samarbeidsevner er nødvendig, da det er viktig å kunne skape konstruktiv dialog med styret, medarbeidere, medlemsorganisasjoner, samarbeidspartnere og forhandlingsmotparter.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Hodejegerne, tlf 915 59 752 for ytterligere informasjon.

Gå inn på www.hodejegerne.no for å legge inn søknad.

Søknadsfrist: 28. februar


Norwaco tilbyr rettighetsforvaltning og sikrer brukere enkel klarering av audio- og audiovisuelt innhold.
Tel. +47 23 31 68 00 | norwaco@norwaco.no | Møllergata 8, inng. Skråninga, 0179 Oslo | Org.nr. 961 085 993