Innlogging for medlemmer


Glemt passordet ditt?

Hvorfor er nabolands-TV viktig?

Nabolandskanalene omfatter de største og viktigste TV-kanalene fra våre naboland – de svenske kanalene SVT1, SVT2 og TV4 og de danske DR1, DR2 og TV2.

Felles nordisk kulturformidling

Kulturen, språket og livet i våre naboland er noe vi nordmenn lett kan kjenne oss igjen i.  Likevel er det mye som er annerledes. Møtet med våre naboer kan få oss til å stoppe opp, tenke oss om og kanskje til og med overraskes. TV fra våre naboland er en av de viktigste kulturelle brobyggerne mellom de skandinaviske landene i dag.

TV-innholdet for øvrig er i økende grad dominert av engelskspråklige programmer og et amerikanisert blikk på tilværelsen. De skandinaviske landene deler andre historier og oppfatninger – kort og godt en litt annen virkelighet. Derfor er det viktig å ivareta det skandinaviske språklige og kulturelle fellesskapet, også gjennom TV-innhold.

Nabolandskanalene er kvalitets-TV! 

Tilgangen til svenske og danske kanaler sikrer oss variert og allsidig TV-innhold. Her finner vi tankevekkende dokumentarer, flotte naturprogrammer, spennende filmer og serier, varierte kulturprogrammer og debattprogrammer og nyhetssendinger preget av kvalitet og troverdighet. Programmene i nabolandskanalene holder gjennomgående høy standard og står ikke tilbake for noe!

Nabolandskanalene tilbyr den raskeste veien over grensen - kjent og annerledes på samme tid. Du finner ikke bedre TV! 

Nabolandskanalene tilbys i Norwacos Fellesavtale på nedlastningssidene eller siden for almennkanalerNabolandskanaler-logoer-2017c.png#asset:

Foto i header: Baldur Bragason/Filmlance Int. / Nimbus Film  


Norwaco tilbyr rettighetsforvaltning og sikrer brukere enkel klarering av audio- og audiovisuelt innhold.
Tel. +47 23 31 68 00 | norwaco@norwaco.no | Møllergata 8, inng. Skråninga, 0179 Oslo | Org.nr. 961 085 993