Innlogging for medlemmer


Glemt passordet ditt?

Undervisning

Viktig informasjon til alle undervisningssteder som har avtale med Norwaco

I forbindelse med at noen skoler og undervisningssteder igjen er helt eller delvis stengt på grunn av koronaviruset, minner vi om at TV-programmer, film og musikk som er omfattet av Norwacoavtalen også kan benyttes ved hjemmeundervisning. Lærere/forelesere kan dele slikt materiale med elever/studenter og andre lærere, enten via læringsplattformer, e-post eller på annen måte. Norwaco er fullt operative i denne perioden, og det er bare å ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål.

Norwaco tilbyr sammen med kringkaster avtaler som gir skoler og barnehager tilgang til spennende pedagogisk innhold i form av TV- og radioprogrammer og spillefilm. Dette er gode hjelpemidler for å gjøre undervisning interessant og oppdatert, og for offentlige barnehager, grunnskoler og videregående skoler tilbys dessuten en egen avtale for bruk av musikk.

Det er kommunene som inngår avtaler på vegne av grunnskoler og barnehager, mens fylkeskommunen inngår avtaler for videregående skoler. Universiteter, høyskoler, folkehøyskoler og private skoler inngår egne avtaler.


Norwaco tilbyr rettighetsforvaltning og sikrer brukere enkel klarering av audio- og audiovisuelt innhold.
Tel. +47 23 31 68 00 | norwaco@norwaco.no | Møllergata 8, inng. Skråninga, 0179 Oslo | Org.nr. 961 085 993